Startersbegeleiding | Hoefs Accountants & Adviseurs Mijdrecht

Startersbegeleiding

Denkt u erover om een eigen bedrijf te beginnen? Dan is het er nu de tijd voor! Nog nooit zijn er in Nederland zoveel mensen een eigen bedrijf gestart als sinds de crisis uitbrak in 2008. Nu de economie weer aantrekt, is er nu de kans om datgene te doen wat u altijd al wilde. Vaak wordt dit een groot succes, omdat er passie bij komt kijken. Zo wordt iets negatiefs (werkloosheid) omgebogen in iets positiefs.

De administratie is voor veel (aanstaande) ondernemers een struikelblok. Daar kan Hoefs Accountants & Adviseurs u bij helpen. Wij begeleiden startende ondernemers bij het opzetten van een bedrijf en wat daar allemaal bij komt kijken. Wij helpen u een lening bij de bank aan te vragen en daarvoor een ondernemersplan op te stellen. We wijzen u echter ook op de alternatieve financieringsvormen die er zijn. Banken zijn niet zo scheutig meer met leningen, maar meestal is er nog wel een andere mogelijkheid.

Het opzetten van uw administratie, het vinden van een online boekhoudprogramma dat bij u past en mogelijke vragen, daar helpen wij u bij. Zo komt u goed beslagen ten ijs als zelfstandige ondernemer.

Maak een goede start met behulp van Hoefs Accountants & Adviseurs

Bel ons op 0297-250365 of wij nemen contact met u op…