Alternatieve financieringsvormen | Hoefs Accountants & Adviseurs

Alternatieve financieringsvormen

De tijd dat u als ondernemer bij een bank kon aankloppen en eenvoudig een lening kreeg, is al lang voorbij. Banken verstrekken alleen nog krediet als ze zeker weten dat u het ook terug kunt betalen. Dat is voor veel ondernemers een struikelblok om een bedrijf te beginnen, want waar haal je een startkapitaal vandaan? Ook ondernemingen die tijdelijk in slecht weer verkeren of na een moeilijke periode een doorstart willen maken, krijgen maar moeilijk hun financiering rond.

Er is bijna altijd wel een alternatieve financieringsmogelijkheid, daarover vertellen wij u graag meer. Hoefs Accountants & Adviseurs weet andere wegen om tot een financiering te komen. Ook kunnen wij via andere kredietverstrekkers en ook via Crowdfunding, geld voor uw onderneming bij elkaar halen.

Ook via de overheid zijn er mogelijkheden tot financiering. Daarvoor zijn er startersfondsen in het leven geroepen, net als seedfondsen voor de technostarter. In combinatie met uw bank is er de BMKB regeling, het innovatiekrediet en het Fonds Opkomende Markten. Alternatieve kredietvormen zijn bijvoorbeeld Qredits, Business Angels en Kredietunies. Crowdfunding is bijvoorbeeld mogelijk via Geld voor Elkaar, Symbid en Kickstarter.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de beste alternatieve financieringsvorm en met het opstarten van een actie.

Bel ons op 0297-250365 of wij nemen contact met u op…